Samlingsbox: Harry Potter

Harry Potter Years 1-6
Warner Home Video (2009)
Äventyr, Familj, Fantasi
I Samling
#36
0*
Sett DenJa
5051895067192
867 mins USA / Engelska
Blu-ray  Region 2   Från 11 år
Daniel Radcliffe Harry Potter
Rupert Grint Ron Weasley
Emma Watson Hermione Granger
Richard Griffiths Uncle Vernon Dursley
Fiona Shaw Aunt Petunia Dursley
Tom Felton Draco Malfoy
Richard Harris Professor Albus Dumbledore
Robbie Coltrane Rubeus Hagrid
John Cleese Nearly Headless Nick
Maggie Smith Professor Minerva McGonagal
Julie Walters Molly Weasley
Alan Rickman Professor Severus Snape
Michael Gambon Albus Dumbledore
Brendan Gleeson Professor Alastor Moody
Ralph Fiennes Lord Voldemort
Regissör
Alfonso Cuarón
Chris Columbus
Producent Chris Columbus
David Heyman
Manusförfattare Michael Goldenberg
Steve Kloves
Filmfotograf John Seale
Slawomir Idziak
Roger Pratt
Michael Seresin
Bruno Delbonnel
Kompositör John Williams
Patrick Doyle
Nicholas Hooper

HARRY POTTER OCH DE VISES STEN - J.K. Rowlings underbara bestseller har blivit en oförglömlig film. Och mitt i händelsernas centrum befinner sig Harry Potter, föräldralös, oälskad, räddad, inskriven för trollkarlsundervisning på Hogwarts Skola för Häxkonster och Trolldom och, som hans avslöjande ärr i pannan visar, ämnad för stora ting. Om ni vill vara med om hur mycket magi som helst, så ses vi på perrong 9-3/4!

HARRY POTTER OCH HEMLIGHETERNAS KAMMARE - Bilar flyger, träd slår tillbaka och en mystisk husalf kommer för att varna Harry Potter vid början av det andra året av hans fantastiska färd in i trolldomens värld. När de ställs inför allt från duellklubbar till skurkaktiga dunkare måste Harry, Ron och Hermione visa stor trolldomsskicklighet och modighet för att kunna rädda Hogwarts i denna förtrollande filmbearbetning av J.K. Rowlings andra bok.

HARRY POTTER OCH FÅNGEN FRÅN AZKABAN - Tredje året på Hogwarts bjuder på nya roligheter och utmaningar. Men den här terminen för också med sig farliga Dementorer, en bundsförvant till Den-som-inte-får-nämnas-vid-namn och den skräckinjagande trollkarlen Sirius. I regi av Alfonso Cuarón och baserad på J.K. Rowlings tredje bok är detta en underbart fängslande film som lyfts av skratt, rysningar och andlösa överraskningar.

HARRY POTTER OCH DEN FLAMMANDE BÄGAREN - När Harry Potter blir en av de tävlande i Triwizard Turneringen ställs han inför en drake, demoner och en förtrollad labyrint, bara för att till sist hamna i Den-som-inte-får-nämnas-vid-namns grymma klor. I den fjärde filmbearbetningen efter J.K. Rowlings Harry Potterserie förändras allt, när Harry, Ron och Hermione lämnar barndomen bakom sig för alltid.

HARRY POTTER OCH FENIXORDEN - Upproret börjar! Lord Voldemort är tillbaka, men trolldomsministeriet försöker lägga på locket på sanningen - bland annat genom att utnämna en ny, makthungrig lärare i försvar mot svartkonster på Hogwarts. Ron och Hermione övertalar Harry att i hemlighet börja träna elever för det trollkarlskrig som kommer att bryta ut. En fruktansvärd kraftmätning mellan goda och onda makter väntar!

HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN - Lord Voldemort stramar åt greppet om både mugglare och trollkarlar, och Dumbledore ägnar sig åt att förbereda Harry för det annalkande slaget. Även om den stora uppgörelsen närmar sig spirar romantiken för Harry, Ron, Hermione och deras klasskamrater. Det ligger kärlek i luften, men faran lurar runt hörnet och Hogwarts kommer kanske aldrig att bli sig likt igen.
Fakta om Utgåva
Upplaga Blu-Ray Box 6 disc
Distributör Warner Brothers
Releasedatum 2009-12-07
Förpackning Keep Case (Blu-ray) med pappersfodral
Bildformat Anamorphic Widescreen (2.35:1)
Textning Svenska, Finska, Norska, Danska; Hollänska; Engelska; Franska; Tyska; Italienska; Portugisiska; Spanska
Ljudspår Dolby Digital 5.1
Lager En Sida, Ett Lager
Antal Skivor/Band 6
Personliga Detaljer
Länkar Movie Collector Connect